NIEUW!
SIEMATIC LIFESTYLE MONDIAL

WEELDE, OPNIEUW GEINTERPRETEERD

 

Echte persoonlijkheid onderwerpt zich aan geen enkele norm. Het expressieve design van SieMatic Mondial spreekt een minimalistische, moderne en geometrische vormentaal zonder traditionele ornamenten en opsmuk. Met gewaagde kleuren en vormen, gepaard gaand met expressieve materialen en materiaaldiktes, overschrijdt het de grenzen van het keukendesign. En opent het een zinnenprikkelende wereld van weelde, eenvoud en sensualiteit.

Kom SieMatic MONDIAL bewonderen op MASTERS EXPO, Amsterdam van 7 tot 11 december

 

Binnen de weelderige omgeving van de 'Masters Expo'-stand, presenteren Co van der Horst, Intermat, SieMatic en The Mayor met trots een symbiose van expertise en allure. Op de stand bedacht door Studio Co schittert een SieMatic MONDIAL keuken als het kroonjuweel van verfijning.

Co van der Horst, Intermat, SieMatic en The Mayor bundelen niet alleen krachten; zij smeden een onvergetelijke ervaring die de essentie van luxe omarmt. Betreed onze wereld op Masters Expo 2023 en ontdek de perfecte fusie van vakmanschap, stijl en magie!
 U kunt ook SieMatic MONDIAL ontdekken in een SieMatic showroom bij u in de buurt.

Bent u niet in de gelegenheid om naar MASTERS EXPO te komen, dan nodigen wij u van harte uit om de nieuwe SieMatic Lifestyle MONDIAL nu al te komen bekijken bij onze SieMatic Partners:

 

ASWA Keukens Zuiddijk 18 Helmond

Keukenmaxx Kruisweg 655-657, Hoofddorp

Nieuwenhuis Keukens Peizerweg 80 Groningen