NIEUW! SIEMATIC LIFESTYLE MONDIAL

WEELDE, OPNIEUW GEINTERPRETEERD

 

Echte persoonlijkheid onderwerpt zich aan geen enkele norm. Het expressieve design van SieMatic Mondial spreekt een minimalistische, moderne en geometrische vormentaal zonder traditionele ornamenten en opsmuk. Met gewaagde kleuren en vormen, gepaard gaand met expressieve materialen en materiaaldiktes, overschrijdt het de grenzen van het keukendesign. En opent het een zinnenprikkelende wereld van weelde, eenvoud en sensualiteit.

Nu exclusief en uitsluitend te bewonderen in het SieMatic Forum

In Löhne, Duitsland, op het terrein van de August Siekmann Möbelwerke, vindt u op meer dan 2000 vierkante meter een totaal nieuwe presentatie van keukens die bij passen bij uw stijl van leven. Prijswinnende designkeukens met originele oplossingen die koken leuker en wonen mooier maken. Gepresenteerd in een unieke omgeving die is ingericht op basis van de SieMatic lifestyles Pure, Urban en Classic en Mondial.

Om u zo goed mogelijk,en persoonlijk te kunnen adviseren is het SieMatic Forum uitsluitend geopend voor een ‘Private appointment’ dat is altijd op afspraak.
Dan hoeft u niet op ons te wachten, maar wachten wij op u.

Dat kan op elke werkdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Wij nemen dan alle tijd voor u voor een ‘Grande Tour’ door de showroom en een persoonlijk advies over de mogelijkheden van SieMatic. Wij reserveren voor u ca. 2 uur. Wilt u een ontwerp en kostenbegroting dan zullen wij in samenspraak met u een SieMatic dealer adviseren bij u in de buurt.

 

MAAK NU EEN PRIVATE APPOINTMENT EN ONTDEK SIEMATIC MONDIAL IN HET SIEMATIC FORUM

SieMatic Keukenshowroom ‘Het Forum’

 

Voor u geopend op afspraak!

 

Bel voor een afspraak of meer informatie met Rainier Zweep, SieMatic Nederland

telefoon: 06-55851009 of stuur hem een email: r.zweep@siematic.nl

 

Bezoekadres:

 

SieMatic Keukenshowroom ‘Het Forum’

August Siekmann Möbelwerke GmbH

August Siekmannstrasse 1

32584 Löhne, Duitsland