Verhuisbericht

VANAF 26 januari 2024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdloos elegant keukendesign
in het hart van Amsterdam


UW LIFESTYLE HEEFT ONS GEÏNSPIREERD
 

Ons nieuwe SieMatic Inspiratie & Design Center aan de Willemsparkweg 30 is voor u geopend vanaf 26 januari 2024 – voor inspiratie, design en innovatie. Keukens zoals u ze nooit eerder zag.

Een compleet nieuwe presentatie van exclusieve designkeukens. Eén die direct aansluit op uw stijl van leven. Want lifestyles vormden de inspiratie bij het ontwerpen van onze keukens, en de compleet ingerichte ruimtes waarin u ze ziet. Een verfrissende, andere manier van keukens bekijken. Alsof u bij iemand op bezoek gaat die uw smaak deelt. Bijna alsof u thuiskomt.

 


 

TIJDENS DE VERKOOP GAAT DE VERHUIZING GEWOON DOOR.

 

Inmiddels zijn wij volop aan het inpakken, verhuizen en opruimen. Maar wanneer u niet wilt wachten met u keukenplannen, blijven wij voor u, tot 15 december aanstaande, gewoon open bij SieMatic aan het Vondelpark aan de Hobbemastaat 2. Want ook tijdens de verhuizing maken wij voor u alle tijd vrij voor advies & inspiratie, en ontwerpen wij samen met u de mooiste SieMatic keukens.

Bel ons voor een afspraak tel. 020 -7059910 of maak een afspraak via onze online afspraakplanner. Voor een inspirerende kennismaking bij ons in de showroom of bij u thuis. 
Samen maken wij de mooiste keukens.

 

John van de Gevel

Showroom manager


Gosia Dziuba

Interieurdesigner


Rita Al Alam

Interieurdesigner


Kirby Wessels

Interieurarchitecte

Meer weten over ons nieuwe SieMatic Inspiratie & Design Center?

SIEMATIC BROCHURES

Download nu makkelijk online onze brochures vol inspiratie en nuttige tips

ONLINE KEUKENPLANNING

Zet nu de eerste stap
naar jouw nieuwe keuken.

MAAK EEN AFSPRAAK

Voor inspiratie,
keukenontwerp en kostenbegroting

Het nieuwe greeploze keukendesign: SieMatic SLX

Ook tijdens de verhuizing kunt wij u in de showroom van SieMatic aan het Vondepark aan de Hobbemastraat 2 kennis maken met het nieuwe greeploze keukendesign concept:  SieMatic Pure SLX.  Want de innovator innoveert. De uitvinder van de greeploze keuken lanceert de volgende generatie van dit keukenconcept met een compleet vernieuwde exclusieve greeplijst met geïntegreerde verlichting. Ervaar het zelf!

SieMatic MONDIAL

 

Een nieuwe weelde. Een nieuwe eenvoud.

In de veranderende wereld van luxe heeft SieMatic een eigentijds luxe keukenconcept ontwikkelt dat u de mogelijkheid biedt om u uit te drukken met de grootst mogelijke mate van individualiteit. De nieuwe lifestyle MONDIAL combineert de eenvoud van geometrische vormen met de weelde van expressieve materialen. 

Ontdek een nieuwe wereld.

Welkom in de digitale SieMatic showroom.

SieMatic 360°

Wilt u inspiratie voor uw nieuwe keuken? Hebt u aanschafplannen voor een nieuwe keuken? Dan bent u nu digitaal welkom in de SieMatic showroom die gevestigd is bij ons hoofdkantoor en productiefaciliteiten in Löhne, Duitsland. U kunt zelf een virtuele tour doen en kennis maken met de SieMatic Lifestyles: PURE, CLASSIC en URBAN. Ontdek inspirerende keukenontwerpen, bijzondere kleur- en materiaalcombinaties en de nieuwste SieMatic trends. Daarnaast vindt u op de talloze hotspots allerlei handige en praktische detailinformatie. Welkom!

Ontdek onze laatste nieuws & events

Wil je zelf een eerst stap zetten in het maken van een keukenontwerp?