Wij gaan verhuizen!

Nieuwe SieMatic Inspiratie & Design Center

Opening januari 2024

Tijdloos elegant keukendesign in het hart van Amsterdam


UW LIFESTYLE HEEFT ONS GEÏNSPIREERD
 

Welkom bij SieMatic aan het Vondelpark. Nu open – voor inspiratie, design en innovatie. Keukens zoals u ze nooit eerder zag.

In Amsterdam vindt u een compleet nieuwe presentatie van exclusieve designkeukens. Eén die direct aansluit op uw stijl van leven. Want lifestyles vormden de inspiratie bij het ontwerpen van onze keukens, en de compleet ingerichte ruimtes waarin u ze ziet. Een verfrissende, andere manier van keukens bekijken. Alsof u bij iemand op bezoek gaat die uw smaak deelt. Bijna alsof u thuiskomt.

 

SieMatic hanteert een vernieuwende filosofie, met tijdloos elegante keukens in vier verschillende lifestyles: PURE, URBAN, CLASSIC en MONDIAL. En die lifestyles houden niet op in de keuken, die omvatten een compleet interieur. In de showroom van SieMatic aan het Vondelpark in Amsterdam komen deze lifestyles optimaal tot hun recht. Geheel in lijn met de filosofie van SieMatic worden exclusieve designkeukens er getoond als onderdeel van de leefomgeving. Dat maakt SieMatic aan het Vondelpark tot een uitstekende plek om inspiratie op te doen. Niet alleen voor uw keuken, maar voor uw hele interieur. U wordt geadviseerd door consultants met het niveau van interieurontwerpers. Samen met u creëren zij keukens en woonruimtes die méér zijn dan mooi en praktisch. Ze hebben de tijdloze elegantie van SieMatic.

 

SIEMATIC BROCHURES

Download nu makkelijk online onze brochures vol inspiratie en nuttige tips

ONLINE KEUKENPLANNING

Zet nu de eerste stap
naar jouw nieuwe keuken.

MAAK EEN AFSPRAAK

In onze Flagshipstore voor inspiratietour, keukenontwerp en kostenbegroting

Het nieuwe greeploze keukendesign


De innovator innoveert. De uitvinder van de greeploze keuken lanceert de volgende generatie keukens met verzonken greep. Maak kennis met het nieuwe greeploze keukendesign concept, SieMatic Pure SLX, in onze showroom.  

SieMatic MONDIAL

 

Een nieuwe weelde. Een nieuwe eenvoud.

In de veranderende wereld van luxe heeft SieMatic een eigentijds luxe keukenconcept ontwikkelt dat u de mogelijkheid biedt om u uit te drukken met de grootst mogelijke mate van individualiteit. De nieuwe lifestyle MONDIAL combineert de eenvoud van geometrische vormen met de weelde van expressieve materialen. 

Ontdek een nieuwe wereld.

Welkom in de digitale SieMatic showroom.

SieMatic 360°

Wilt u inspiratie voor uw nieuwe keuken? Hebt u aanschafplannen voor een nieuwe keuken? Dan bent u nu digitaal welkom in de SieMatic showroom die gevestigd is bij ons hoofdkantoor en productiefaciliteiten in Löhne, Duitsland. U kunt zelf een virtuele tour doen en kennis maken met de SieMatic Lifestyles: PURE, CLASSIC en URBAN. Ontdek inspirerende keukenontwerpen, bijzondere kleur- en materiaalcombinaties en de nieuwste SieMatic trends. Daarnaast vindt u op de talloze hotspots allerlei handige en praktische detailinformatie. Welkom!

Ontdek onze laatste nieuws & events

Wil je zelf een eerst stap zetten in het maken van een keukenontwerp?