SieMatic 
inspiratiezondag
2.10.2022

 

Tijdloos elegant keukendesign in het hart van Amsterdam


UW LIFESTYLE HEEFT ONS GEÏNSPIREERD
 

Welkom bij SieMatic aan het Vondelpark. Nu open – voor inspiratie, design en innovatie. Keukens zoals u ze nooit eerder zag.

In Amsterdam vindt u een compleet nieuwe presentatie van exclusieve designkeukens. Eén die direct aansluit op uw stijl van leven. Want lifestyles vormden de inspiratie bij het ontwerpen van onze keukens, en de compleet ingerichte ruimtes waarin u ze ziet. Een verfrissende, andere manier van keukens bekijken. Alsof u bij iemand op bezoek gaat die uw smaak deelt. Bijna alsof u thuiskomt.

 

SieMatic hanteert een vernieuwende filosofie, met tijdloos elegante keukens in drie verschillende lifestyles: PURE, URBAN en CLASSIC. En die lifestyles houden niet op in de keuken, die omvatten een compleet interieur. In de showroom van SieMatic aan het Vondelpark in Amsterdam komen deze lifestyles optimaal tot hun recht. Geheel in lijn met de filosofie van SieMatic worden exclusieve designkeukens er getoond als onderdeel van de leefomgeving. Dat maakt SieMatic aan het Vondelpark tot een uitstekende plek om inspiratie op te doen. Niet alleen voor uw keuken, maar voor uw hele interieur. U wordt geadviseerd door consultants met het niveau van interieurontwerpers. Samen met u creëren zij keukens en woonruimtes die méér zijn dan mooi en praktisch. Ze hebben de tijdloze elegantie van SieMatic.

 

BIJ ONS: INSPIRATIE TOUR

Afspraak voor oriëntatie en inspiratie voor uw nieuwe keuken

BIJ ONS: KEUKENOFFERTE

Afspraak in onze SHOWROOM voor een keukenontwerp en kostenbegroting

ONLINE: KEUKENOFFERTE

Afspraak ONLINE voor een keukenontwerp en kostenbegroting

TELEFONISCHE AFSPRAAK

Afspraak voor een telefoongesprek over uw keukenwensen.

Welkom in de digitale SieMatic showroom.

SieMatic 360°

Wilt u inspiratie voor uw nieuwe keuken? Hebt u aanschafplannen voor een nieuwe keuken? Dan bent u nu digitaal welkom in de SieMatic showroom die gevestigd is bij ons hoofdkantoor en productiefaciliteiten in Löhne, Duitsland. U kunt zelf een virtuele tour doen en kennis maken met de SieMatic Lifestyles: PURE, CLASSIC en URBAN. Ontdek inspirerende keukenontwerpen, bijzondere kleur- en materiaalcombinaties en de nieuwste SieMatic trends. Daarnaast vindt u op de talloze hotspots allerlei handige en praktische detailinformatie. Welkom!

Het nieuwe greeploze keukendesign


De innovator innoveert. De uitvinder van de greeploze keuken lanceert de volgende generatie keukens met verzonken greep. Maak kennis met het nieuwe greeploze keukendesign concept, SieMatic Pure SLX, in onze showroom.  

Onze diensten: Deskundig advies en professioneel keukenontwerp


Er zijn keukenverkopers en er zijn SieMatic-adviseurs. Het verschil zult u snel merken wanneer het gaat om individuele oplossingen voor de indeling, uitvoering en inrichting van uw keuken.


Vrijblijvend keukenadvies door onze SieMatic Brand Ambassador

Bezoek onze showroom en laat u inspireren. Wij nodigen u graag uit voor een ´grand tour´ door ons herenhuis. Zo maakt u samen met onze SieMatic Brand Ambassodor kennis met onze stijlwerelden, de bijzondere eigenschappen van SieMatic en leert u alles over de eindeloze mogelijkheden.


Ontwerp en kostenbegroting door onze keukenontwerpers of een van onze gediplomeerde BNI interieurarchitecten

Hebt u concrete plannen voor de aanschaf van een keuken, en woont u in Amsterdam of omgeving, dan maken wij voor u op basis van een persoonlijk gesprek een ontwerp en stellen een kostenbegroting op, afgestemd op uw persoonlijke wensen en leefomgeving.