Persoonlijk keukenadvies voor u:
op het moment dat u het beste past.

 

  • Wilt u inspiratie voor uw nieuwe keuken of heeft u vragen over materialen, kleuren of techniek? 
  • Hebt u aanschafplannen en wilt u een vrijblijvend ontwerp en kostenbegroting? 
  • Moet u binnenkort de installaties voor uw nieuwe keuken voor uw nieuwe woning doorgeven aan de aannemer? 

Maak nu een afspraak met onze adviseurs in de showroom, telefonisch of via digitaal online beeldbellen.

U kunt u bij ons terecht voor een:

  • Een inspirerende digitale ‘live grande tour’ door onze unieke SieMatic Flagship Store showroom
  • Een compleet keukenadvies met ontwerp en kostenbegroting gemaakt op basis van uw wensen 
  • Een technische installatieplan voor uw nieuwe keuken in uw nieuwe woning. 

Onze adviseurs laten u zien wat er allemaal mogelijk is, u krijgt het beste advies en wij maken voor u een keukenpresentatie op maat.

Maak nu een afspraak met een SieMatic keukenadviseur in de showroom, per telefoon of via online beeldbellen (wij werken met MICROSOFT TEAMS).

Keukenadvies online in 5 stappen

1) De afspraak.
U maakt een afspraak met ons. Dat kan telefonisch, via een email of gebruik de afsprakenplanner op onze website. U kunt zich thuis rustig voorbereiden op ons gesprek. Zie onderaan deze pagina een aantal praktische tips.

2) Het keukeninterview.
Samen met u voeren wij een gesprek op afstand. Nadat wij ons hebben voorgesteld nemen wij samen uw wensen en vragen door.

3) Het ontwerpschetsplan.
Wilt u een ontwerp en kostenbegroting dan ontvangt u na ons gesprek een samenvatting en een ontwerpschetsplan en een op uw wensen afgestemd moodboard. U kunt op het ontwerpschetsplan reageren via telefoon, e-mail of we maken samen een online vervolgafspraak.

4) Samples service.
U ontvangt van ons bij u thuis een, door onze binnenhuisarchitect samengestelde, sample-set met materialen en kleuren voor uw nieuwe keuken, zodat u deze thuis rustig kunt bekijken en beoordelen.

5) De online presentatie.
Samen met u plannen we een online presentatie-afspraak voor een uitgebreide presentatie van onze voorstellen en de kostenbegroting.
 

Bereid uw online afspraak voor keukenadvies voor -

volg onze tips!

BESTEL DE SIEMATIC ONTWERPCHECKLIST

Om aan alle wensen voor uw nieuwe keuken te kunnen voldoen, moet u zichzelf de juiste vragen stellen. Op basis van onze jarenlange ervaring hebben wij een checklist voor u samengesteld. Zo weet u zeker dat u niets vergeet bij het samenstellen van uw nieuwe keuken.

BEKIJK DE SIEMATIC BROCHURES

In één klik en kosteloos. Alle SieMatic Lifestyle Brochures in uw mailbox. Met Tips en sfeerbeelden voor de inrichting van uw nieuwe keuken en informatie over de kwaliteit en de mogelijkheden van SieMatic keukens.