SIEMATIC ID CONTEST


Om het beste keukenontwerp - het Uwe - in de spotlights te zetten, lanceert SieMatic dit jaar een nieuwe wedstrijdconcept  - ID Contest!

"SieMatic ID Contest, waarvan de eerste editie samenvalt met het 90 jaar jubileum van het merk in 2019, richt zich op designkwaliteit en creativiteit om echt uitzonderlijke en internationale ruimte- en keukenconcepten te vieren. Kortom, concepten van tijdloze elegantie".

Ulrich W. Siekmann, CEO SieMatic Möbelwerke

Voor deze wedstrijd zoekt SieMatic niet de grootste noch meest extravagante keukenontwerpen, maar projecten die zich onderscheiden van de gewone, en die overtuigen door de kwaliteit van hun ontwerp en creativiteit. Keukens die rekening houden met de wensen en huizen van hun eigenaars, hun kookstijl en levensstijl.

Alle SieMatic projecten geïnstalleerd tussen 2016 en vandaag, kunnen ingezonden worden. Elke keuken kan winnen! Of het nu klein of groot is, elke SieMatic keuken is uniek en daarom willen we graag een grote verscheidenheid aan concepten zien.

Bent u keukenontwerper, binnenhuisarchitect, architect of trotse eigenaar van een SieMatic-keuken? Doe dan nu mee aan onze wedstrijd! Online inzendingen zijn open tot 4 augustus 2019: https://www.siematic.com/en/siematic-id-contest/   

Wij kijken uit naar uw deelname!