SieMatic PURE SLX
op de Masters of LXRY Love Edition 2019


LOVE FOR LOBBY LIVING
#FromCoWithLove

Alles wat Co van der Horst, onze partner voor interieurinrichting, doet komt voort uit een diepe liefde voor het interieur in al haar facetten. En die liefde deelt Co van der Horst, deze editie samen met SieMatic, Miele en Intermat, van 12 t/m 16 december in een schitterend ‘liefdesnest’ op de Masters of LXRY 2019, the Love Edition.

SieMatic presenteert voor het eerst aan het Nederlandse publiek het allerbeste voorbeeld van de fusie tussen keuken en woonkamer: het SieMatic SLX PURE concept. Deze nieuwe interpretatie van de greeploze keuken is even esthetisch geslaagd als functioneel verantwoord. Dit innovatieve keukenconcept maakt deel uit van de SieMatic-lifestyle PURE, die wordt gekenmerkt door zijn minimalistische en klare design.

De SieMatic SLX PURE lijn en Miele’s nieuwe Generatie 7000 keukenapparatuurlijn zijn een match made in heaven. Met zijn award winning design, staat Miele Generatie 7000 voor strakke lijnen en tijdloze elegantie. In de VitroLine gaan de omkadering en de handgrepen volledig op in de glazen voorkant van de deur. Keukenapparatuur die zich zo gemakkelijk laat bedienen dat jouw creativiteit alle ruimte krijgt. Ontdek echte perfectie met Miele.

Wil je een liefdevol interieuradvies in een inspirerende omgeving?... Kom dan bij Co van der Horst & SieMatic langs op de stand nummer 26 en laat je verleiden!

En vergeet niet een foto te posten in de speciaal ontworpen Love instabooth:

#siematickitchen #fromsiematicwithlove #fromcowithlove #lobbyliving