SieMatic Pure SLX, onze nieuwe visie op keukens,
nu ook beschikbaar in Metallic en Ceramic!


Als uitvinder van de greeploze keuken stonden we voor een bijzondere uitdaging: kunnen we een icoon verbeteren? Met het design van de nieuwe SLX herdefiniëren we de greeploosheid en maken we licht grijpbaar. Het nieuwste keukenconcept van SieMatic met zijn uitgekiende lichtaccenten en heldere vormgeving trekt alle blikken naar zich toe. De indirecte verlichting van de SLX maakt zijn buitengewone exclusiviteit niet alleen zichtbaar, maar ook tastbaar.

Hoogtepunt is de nieuw ontworpen verzonken greeplijst: deze geeft een unieke tactiele ervaring die perfect belicht ook esthetisch nieuwe maatstaven zet. De bijna zwevende lichtheid, ontstaan door het samengaan van een perfect lichtconcept en een helder lijnenspel, zorgt voor een heel bijzondere sfeer in uw huis. Die opvallende lichtheid wordt visueel nóg aangenamer door de keus voor de beste materialen.

Design-awards voor SieMatic PURE SLX

Ook internationale jury's zijn overtuigd van het concept van de SLX. Ons nieuwe keukenontwerp heeft al diverse gerenommeerde designprijzen gewonnen:

GERMAN DESIGN AWARD 2021 en 2022 | ICONIC AWARD 2020: Innovative Interior

iF DESIGN AWARDS | RED DOT Design Award 2020 

Een luxe, modern en zeer aantrekkelijk design voor uw greeploze keuken

Voor de SieMatic PURE SLX worden enkel de meest hoogwaardige materialen gebruikt voor een luxe en tijdloos design. De verfijnde vormgeving is bewijs dat wij onze producten met liefde en zorg ontwerpen.

Maak van uw greeploze keuken uw favoriete ruimte in huis

Het esthetische design van de SieMatic pure SLX past in elke interieur. Door de brede keuze uit kleuren en materialen stelt u een unieke greeploze keuken samen, afgestemd op uw wensen uw lifestyle en de mogelijkheden van de ruimte in uw huis. 

GRIJPBARE LIEFDE VOOR DETAIL:
DE NIEUW ONTWORPEN GREEPLIJST VAN DE SLX 

 

De greeplijsten van uw SieMatic PURE SLX keuken worden indirect belicht, met als resultaat een zeer luxueuze uitstraling. U stemt de kleurwarmte en lichtsterkte van het led-licht naar wens af waarmee u zelf een geheel nieuwe sfeer in uw keuken creëert. Hierdoor is het design niet alleen chic en modern, maar ook tijdloos.

 

RUIMTE VOOR CREATIVITEIT

 

De SieMatic PURE SLX biedt alle mogelijkheden voor een creatief design, maar is tegelijkertijd ook praktisch door de talloze opbergoplossingen van SieMatic. Dat vereenvoudigt het optimaliseren van de ruimte in uw keuken. U creëert zo een praktische en tegelijkertijd luxueuze keuken waarvan het design perfect op uw wensen is afgestemd.

Kunt u het licht aanraken?

Ervaar het nieuwe greeploze SieMatic PURE SLX keukenconcept in onze Flagship Store!

Aan de ingang van onze showroom trekt SieMatic SLX in de nieuwste afwerkingen Metallic en Ceramic al het aandacht van de bezoekers en de voorbijgangers. 

In het souterrain ziet u de nieuwe, exclusieve, glasvitrines van SieMatic Pure SLX toegepast met de achterwanden in tarsie fineer. Het wandpaneelsysteem “Floating Spaces’ completeert het huiselijke karakter van deze ruimte. Het nieuwe greeploze keukenconcept is voorzien van alle Gaggenau-apparatuur, en zijn interieur toont alle mogelijke oplossingen van het SieMatic MultiMatic-systeem dat 30% meer bergruimte oplevert. 
Deze opstelling van  SieMatic PURE SLX in onze showroom is  uitgevoerd met frontpanelen in SQ lak in de nieuwe trendkleur steengrijs. Voor het werkblad in keramiek, slechts 6,5 millimeter dik, is de nieuwe kleur storm black gekozen. De hoge kastenwand en de boxen in de glasvitrines zijn uitgevoerd in het nieuwe fineer hazelbrown. De keuken en de eetkamer zijn van elkaar gescheiden door een glazen wand. Een kastenwand met ingebouwde wijnklimaatkasten, een sideboard met ingebouwde B&O-televisie, verlichting van Tom Dixon en meubels van Walter Knoll maken de sfeer compleet.

In het souterrain vindt u ook een SieMatic Pure SLX uitgevoerd in Lincold Walnut. De voorzijde van het slank eiland voor koken en spoelen is voorzien van draaideuren 60 cm breed, hierdoor komt de vertikale structuur van het Lincoln Walnut mooi tot zijn recht. Het werkblad in geborsteld rvs 4 mm en de greeplijsten in bronze met geïntegreerde ledverlichting maken deze keuken een echte blijkvanger. De hoge ‘custom made’ kasten in SmartLaque mat, compleet met SieMatic MultiMatic opbergelementen elementen, komen tot aan het plafond.

Uw SieMatic adviseur helpt u uiteraard bij het maken van de juiste keuzes en geeft u uitgebreid persoonlijk advies voor uw greeploze keuken op maat. Combineer uw inspiratie en creativiteit met de greeploze keukenoplossingen van SieMatic voor een prachtig en uniek resultaat. Ontwerp samen met uw SieMatic keukenadviseurs in Amsterdam de perfecte greeploze keuken.

Maak nu een afspraak online om SieMatic PURE SLX in onze Flagship store te ontdekken!