Pure klasse in het souterrain bij SieMatic aan het Vondelpark:
SieMatic PURE SLX
 


Bij de nieuwe greeploze SieMatic SLX PURE wordt vastpakken een esthetische aangelegenheid. In het middelpunt staat de compleet opnieuw ontwikkelde, verlichte greeplijst die samen met de ranke maatvoering van slechts 6,5 mm het nieuwe ontwerp definieert. De perfecte hoek, de aangenaam aanvoelende structuur van de greeplijst en de eersteklas materialen geven een nieuwe betekenis aan het begrip tactiliteit. En dat maakt deze keuken tot een absolute blikvanger.

 

Ervaar de SieMatic PURE SLX in onze showroom

 

In onze showroom ziet u de nieuwe, exclusieve, glasvitrines van SieMatic toegepast met de achterwanden in tarsie fineer. Het wandpaneelsysteem “Floating Spaces’ van SieMatic completeert het huiselijke karakter van deze ruimte.


De SieMatic PURE SLX in onze showroom is voorzien van alle Gaggenau-apparatuur. Het interieur van deze keuken toont alle mogelijke oplossingen van het SieMatic MultiMatic-systeem dat 30% meer bergruimte oplevert. 


De SieMatic PURE SLX in onze showroom is  uitgevoerd met frontpanelen in SQ lak in de nieuwe trendkleur steengrijs.Het werkblad is keramiek, slechts 6,5 millimeter dik, in de nieuwe kleur storm black. De hoge kastenwand en de boxen in de glasvitrines zijn is uitgevoerd in het nieuwe fineer hazelbrown.


De keuken en de eetkamer zijn van elkaar gescheiden door een glazen wand. Een kastenwand met ingebouwde wijnklimaatkasten, een sideboard met ingebouwde B&O-televisie, verlichting van Tom Dixon en meubels van Walter Knoll maken de sfeer compleet.

Design-awards voor SieMatic PURE SLX

Het nieuwe greeploze keukenconcept van SieMatic is nu ook winnaar van de GERMAN DESIGN AWARD 2021! Nadat de nieuwe SieMatic SLX PURE de jury van de 'ICONIC AWARD 2020: Innovative Interior', de gerenommeerde iF DESIGN AWARDS en RED DOT Design Award 2020 al voor zich had gewonnen, wist het concept ook bij de GERMAN DESIGN AWARD 2021 te overtuigen.

Maak nu een afspraak om SieMatic PURE SLX in onze Flagship store in private shopping mode te ontdekken!