Pure klasse in het souterrain bij SieMatic aan het Vondelpark:
SieMatic PURE SLX
 


Bij de nieuwe greeploze SieMatic SLX PURE wordt vastpakken een esthetische aangelegenheid. In het middelpunt staat de compleet opnieuw ontwikkelde, verlichte greeplijst die samen met de ranke maatvoering van slechts 6,5 mm het nieuwe ontwerp definieert. De perfecte hoek, de aangenaam aanvoelende structuur van de greeplijst en de eersteklas materialen geven een nieuwe betekenis aan het begrip tactiliteit. En dat maakt deze keuken tot een absolute blikvanger.


In deze keukenruimte zijn de nieuwe, exclusieve, glasvitrines van SieMatic toegepast met de achterwanden in tarsie fineer. Het wandpaneelsysteem “Floating Spaces’ van SieMatic completeert het huiselijke karakter van deze ruimte.


Deze SieMatic PURE SLX is voorzien van alle Gaggenau-apparatuur. Het interieur van deze keuken toont alle mogelijke oplossingen van het SieMatic MultiMatic-systeem dat 30% meer bergruimte oplevert. 


De frontpanelen van de keuken zijn uitgevoerd in SQ lak in de nieuwe trendkleur steengrijs.Het werkblad is keramiek, slechts 6,5 millimeter dik, in de nieuwe kleur storm black. De hoge kastenwand en de boxen in de glasvitrines zijn is uitgevoerd in het nieuwe fineer hazelbrown.


De keuken en de eetkamer zijn van elkaar gescheiden door een glazen wand. Een kastenwand met ingebouwde wijnklimaatkasten, een sideboard met ingebouwde B&O-televisie, verlichting van Tom Dixon en meubels van Walter Knoll maken de sfeer compleet.

Welcome to SieMatic
Please choose your language