Individuele, op maat gemaakte ontwerpconcepten voor de keuken op basis van internationale trends winnen aan populariteit. De keukenindustrie en SieMatic groeit, ondanks de dramatische uitdagingen sinds het begin van de pandemie. Na jaren van beurs- en reisbeperkingen presenteert SieMatic in haar Flagship Store gevestigd op Monte Santo van 7 tot en met 12 juni product- en designinnovaties voor een eigentijdse, onderscheidende stijl aan het internationale publiek en bevestigd het merk zich als de culturele pionier op het gebied van luxe keukens.


Momenteel zijn de voorbereidingen voor de meubel- en keukenbeurs Salone del Mobile / Eurocucina 2022 in juni in volle gang. Ook bij SieMatic in Löhne, Oost-Westfalen, en in het hart van Milaan. Tegelijkertijd met de Eurocucina presenteert SieMatic in Porta Nuova, dicht bij het stadscentrum, ontwikkelingen en innovaties voor liefhebbers van interieurdesign en luxe keukencultuur aan een internationaal publiek. Naast persoonlijke gesprekken verheugen wij ons erop een nieuwe SieMatic lifestyle, nieuwe producten en een nieuw designconcept voor de internationale SieMatic showrooms voor te stellen.

Geopend: 7 tot en met 12 juni 2022:

SieMatic Monte Santo, Viale Monte Santo 8, 20124 Milano

7 + 8 juni, 10:00-16:30 uur.

7 + 8 juni, 18:30-22:00:

"VIP Evening Event - alleen op uitnodiging".

9 tot en met 11 jun, 10:00-21:00 uur
12.06., 10:00-17:00 uur

Bezoek ons op afspraak. Wij nemen de op dat moment geldende Corona maatregelen in Milaan in acht.


"We zijn erg blij met de zeer goede reacties tijdens de internationele keuken- en badkamerbeurs KBIS 2022 in Orlando (USA) in februari en kijken uit naar de reacties van onze wereldwijde partners op de presentatie in Milaan. Het is jammer dat de vastgestelde datum van april moest worden verschoven naar juni. Ondanks dat de Salone / Eurocucina en onze Huisshow 'SieMatic ID Days 2022' vlak na elkaar zijn, vinden wij dat de presentatie in Milaan voor SieMatic in juni nog steeds een must is.
De Salone / Eurocucina is voor ons de belangrijkste vakbeurs van het jaar en ik kijk enorm uit naar persoonlijke gesprekken en bijzondere momenten met iedereen die ons komt bezoeken".

Daniel Griehl, CEO SieMatic