Geniet van de #REPLAY van ons lifestyle-event en word in één uur op de hoogte van de laatste trends op interieurgebied met Bang & Olufsen Hegeman, Co van der Horst, Gaggenau, Franke & SieMatic aan het Vondelpark!

De coronamaatregelen zijn voor ons en onze partners geen belemmering om nieuwe producten te lanceren. En ú wilt natuurlijk op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Daarom werd SieMatic aan het Vondelpark op zondag 25 april en op donderdag 29 april het podium van lifestyle-event

Bring colour to your life!

Verdeeld over vier sessies van een uur onthulde een select gezelschap woonexperts online de nieuwste trends en innovaties op interieur- en keukengebied.

 

Bekijk het nu online!

Er was veel nieuws om met u te delen. SieMatic aan het Vondelpark legde uit wat de nieuwe strategie ‘’Bring color in your life’’ inhoudt, vertelde designspecialist Co van der Horst over de wereldberoemde Italiaanse stoffenhuis Rubelli en zijn nieuwe collectie Di Varia Natura 2021. Zijn we op de hoogte gebracht door Bang & Olufsen Hegeman over de invloed van muziek in ons leven, heeft Gaggenau het toonbeeld van culinaire excellentie en begerenswaardige apparaten voor de thuiskok laten zien en weten we meer over de multifunctionele waterkraan van Franke.

 

Ontdek alle nieuwigheden van onze partners nu op video!

 

Zorg dat u in de toekomst ook 'up to date' blijft! Handige tips, advies en checklists voor de aanschaf van uw nieuwe keuken, nieuws en exclusieve voordelen en uitnodigingen voor onze events! Meld u aan, en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen bij SieMatic!