ONLINE  LIFESTYLE  EVENT - CHRISTMAS  EDITION

 

DONDERDAG 10 DECEMBER 

ZONDAG 13 DECEMBER

 

Onlangs hebben wij samen met onze Partners een inspirerende Online Lifestyle-Event gehouden met nieuws op interieurgebied om uw kerstfeest in stijl te kunnen vieren.


Tijdens dit event hebben de experts van SieMatic, Gaggenau, Co van der Horst en Bang & Olufsen Hegeman op een leuke en gezellige manier de laatste trends en innovaties op interieur- en keukengebied getoond.

Er is veel nieuws dat voor u interessant is!


- Hegeman Bang & Olufsen introduceert de nieuwste Gold-collection;
- Gaggenau presenteert de nieuwe combi-stoomovens en de kookplaat met afzuiging, en de bekende chef Andy McDonald bereidt een heerlijk recept in de prijs-winnende SieMatic Pure SLX;
- De international bekende SieMatic architect Perry Hanssen onthult de geheimen van “Kitchens as the new design furniture”
- Co van der Horst deelt een aantal tips om de tafel feestelijk te dekken volgens de laatste trends van 2020.  

Mooie Cadeaus tijdens deze Feestdagen!


Tijdens de gratis loterij werd als hoofdprijs een thuisdiner voor 4 personen bereid door een bekende Gaggenau chef ter waarde van € 400 verloot. Deze prijs is gewonnen door de heer Theo Heijboer.


De winnaars van de Interior Advice Gift Card voor twee uur persoonlijk interieuradvies door Co van der Horst in Amstelveen en de winnaars van de kookworkshop Gaggenau Senses bij het Inspiratiehuis 202/20 in Hoofddorp zijn persoonlijk geïnformeerd.

Met warme, feestelijke groeten namens,

Gaggenau - Co van der Horst - Hegeman Bang & Olufsen - Jetstone - SieMatic aan het Vondelpark