Keukenadvies online : wanneer zien wij elkaar?

De keuken is een kloppend hart van ons familieleven, en een essentieel onderdeel van elk verbouwings- of nieuwbouwproject. Hebt u plannen voor de aanschaf van een nieuwe keuken, maar nu even geen zin om een bezoek te brengen aan onze showroom? Om de voortgang van uw planning niet onnodig te vertragen bieden wij u een innovatieve optie.

Maak een afspraak met onze adviseurs op afstand! Door gebruik te maken van de modernste digitale videoconference oplossing, kunt u bij ons terecht voor een compleet keukenadvies met ontwerp en kostenbegroting. Onze adviseurs laten u vanuit onze showroom zien wat er allemaal mogelijk is, u krijgt het beste advies en wij maken voor u een ontwerp en kostenbegroting die wij u ook digitaal presenteren.

Maak nu een videoconference afspraak met een SieMatic keukenadviseur!

 

 

Brengt u liever toch een bezoek naar de showroom? U bent welkom!

Keukenadvies online in 5 stappen

De afspraak.
U maakt een afspraak met ons. Dat kan telefonisch, via een email of gebruik de afsprakenplanner op onze website. U kunt zich thuis rustig voorbereiden op ons gesprek. Zie onderaan deze pagina een aantal praktische tips.

Het keukeninterview.
Samen met u voeren wij een gesprek op afstand. Nadat wij ons hebben voorgesteld nemen wij samen uw keukenwensen door.

Het ontwerpschetsplan.
Naar aanleiding van ons gesprek ontvangt u een samenvatting en een ontwerpschetsplan en een op uw wensen afgestemd moodboard. U kunt op het ontwerpschetsplan reageren via telefoon, e-mail of we maken samen een online vervolgafspraak.

Samples service.
U ontvangt van ons bij u thuis een, door onze binnenhuisarchitect samengestelde, sample-set met materialen en kleuren voor uw nieuwe keuken.

De online presentatie.
Samen met u plannen we een online presentatie-afspraak voor een uitgebreide presentatie van onze voorstellen en de kostenbegroting.

Maak gebruik van het digitale keukenadvies

Maak nu een videoconference afspraak met een SieMatic keukenadviseur!

Brengt u liever toch een bezoek naar de showroom? Wij blijven voor u open op afspraak.

Bereid uw online afspraak voor keukenadvies voor! 

 

Om dit gesprek zo goed mogelijk voor te bereiden, volg onze tips!

 
WAT IS UW LIFESTYLE?

Al onze lifestyles PURE, URBAN en CLASSIC staan voor een individuele design- en interieurstijl.
Wat ze gemeen hebben, is kwaliteit van het hoogste niveau. En natuurlijk tijdloze elegantie.

Maar wat is uw lifestyle?  Beantwoord de vragen en u ontvangt een speciaal voor u persoonlijk samengesteld lifestyleadvies in één praktisch document.

 
BESTEL DE SIEMATIC ONTWERPCHECKLIST

Om aan alle wensen voor uw nieuwe keuken te kunnen voldoen, moet u zichzelf de juiste vragen stellen. Op basis van onze jarenlange ervaring hebben wij een checklist voor u

samengesteld. Zo weet u zeker dat u niets vergeet bij het samenstellen van uw nieuwe keuken.

 
BEKIJK DE SIEMATIC BROCHURES

In één klik en kosteloos. Alle SieMatic Lifestyle Brochures in uw mailbox. Met Tips en sfeerbeelden voor de inrichting van uw nieuwe keuken en informatie over de kwaliteit en de mogelijkheden van  SieMatic keukens.

 
BRENG EEN VIRTUEEL BEZOEK AAN HET SIEMATIC FORUM.

Welkom in ’s werelds grootste SieMatic-showroom. Ontdek online de 1600 vierkante meter tellende fabriekshowroom van SieMatic in Duitsland. Hier maakt u 24/7 een virtuele tour en ziet u veel fraaie en bijzondere details.