Ontdek het nieuwste en het mooiste keukendesign in het hart van Amsterdam!

INSPIRATIEZONDAG

2 OKTOBER van 12.00 – 17.00 uur

 

SieMatic, the space to be


Op zondag 2 oktober zijn wij uitzonderlijk geopend om jou te verrassen met de laatste trends, het mooiste design en innovatie op keukengebied.

Heb je plannen om je bestaande keuken te gaan vervangen, of een nieuwe keuken te laten ontwerpen? Kom zeker langs en ontdek hoe je een keuken om kan toveren in jouw perfecte ‘space to be’.

Wat kan je verwachten? 

Inspiratie tour

De beste manier om jouw ‘space to be’ te ontdekken is door je onder te laten dompelen in de verschillende stijlen en tijdloze designs van SieMatic en noviteiten van haar partners. Meld je aan voor onze Inspiratietour, gegeven door de directeur van SieMatic Nederland, Rainier Zweep samen met een van zijn gerenommeerde keukenarchitecten, en ontdek de nieuwste lifestyle, keuken- en interieurtrends.

Keuken & apparatuuradvies

Gedurende de hele dag geniet jij van de kookdemonstraties, heerlijke culinaire verrassingen en mocktails. De Chefs van Siemens demonstreren hun innovatieve en prachtig gedesignde apparatuur.

Een vraag over watersystemen? Profiteer van het deskundig advies van een Franke expert en ontdek alle noviteiten van het merk. 

Heb je aanschafplannen voor een nieuwe keuken en zit je met vragen over de indeling van de keuken, toe te passen kleuren & materialen, of techniek? Of wil je weten waarom je voor een SieMatic keuken zou moeten kiezen? Maak dan een vrijblijvende, informatieve afspraak met een van onze interieurarchitecten of keukenadviseurs. Zij nemen een uur de tijd om al je vragen te beantwoorden. Puur informatief zonder verplichtingen. Je wordt er altijd wijzer van.

Meld je snel aan hieronder en vergeet niet om de volgende gegevens te vermelden: 

Kies je voor de Inspiratie Tour: vermeld jouw naam en emailadres, met hoeveel personen je komt en het tijdstip wanneer je mee wilt doen (12.00 uur of 15.00 uur). 

Wil je vrijblijvend persoonlijk keukenadvies: vermeld dan jouw naam, telefoonnummer en emailadres. Kies een van de timeslots: 12.15 uur, 13.15 uur, 14,30 uur, 15.30 uur of 16.30 uur. Vermeld ook met hoeveel personen je komt en schrijf even op wat je vragen zijn, dan kunnen wij de juiste architect of adviseur voor jou selecteren.