ZONDAG OPEN VOOR
KLEUR-, INTERIEUR- EN KEUKENADVIES

 SieMatic. The Space To Be.

 

Designworkshops & gratis keuken advies:
ontdek de nieuwste keukentrends

2 juli 11:00 - 17:00


 

Sluit je aan bij ons op zondag bij SieMatic bij Vondelpark voor een spannende dag vol designworkshops en Inspiratie Tours. We zullen de nieuwste trends in kleuren en materialen presenteren en tips delen over hoe je ze kunt combineren voor een verbluffend keukenontwerp. Bovendien bieden we gratis advies over kleuren, materialen en keukens om je te helpen weloverwogen beslissingen te nemen.

Onze keukenadviseurs staan ook klaar om jouw keukenwensen te bespreken en alle vragen te beantwoorden die je misschien hebt, zonder enige verplichting. Mis deze kans niet om onze Flagship Store te verkennen en de mogelijkheden voor jouw droomkeuken te ontdekken. We hopen je daar te zien!

 

Wat kan jij verwachten?

Persoonlijke Inspiratie Tour
met onze interieurarchitecte Karin van der Meulen

De beste manier om jouw ‘space to be’ te ontdekken is door je onder te laten dompelen in de verschillende stijlen en tijdloze designs van SieMatic en noviteiten van haar partners. Meld je aan voor een persoonlijke Inspiratie Tour, door onze ervaren interieurarchitecte Karin van der Meulen. Ontdek de nieuwste lifestyle, keuken- en interieurtrends en krijg antwoord op al jouw vragen over de indeling van de keuken, toe te passen kleuren, materialen en techniek.  Puur informatief zonder verplichtingen. Je wordt er altijd wijzer van.
Karin vertelt: ’Al jong raakte ik gepassioneerd door interieur en design, en heb de HBO-opleiding Binnenhuisontwerpen & Styliste gevolgd in Amsterdam. Mijn uitdaging is om u te adviseren over een keuken die bij u past, in uw woning en binnen uw financiële mogelijkheden. Ik onderschrijf de filosofie van SieMatic: een SieMatic moet uw leven vergemakkelijken, verrijken en u geven wat u graag wilt: een keuken die plezier geeft’. 

Vrijblijvend ontwerp en kostenbegroting
door onze senior keukenadviseur John van de Gevel

Heb je aanschafplannen voor een nieuwe keuken en wil je een verrassend keukenontwerp met een persoonlijke kleur & materiaal concept dat jou verwachten overtreft? Maak dan een afspraak met onze meest ervaren keukenadviseur John van de Gevel.

John vertelt: ’In de loop der jaren heb ik een feilloos gevoel ontwikkeld om jouw wensen te vertalen naar een mooi keukenontwerp. Je krijgt van mij altijd een eerlijk en gedetailleerd advies. Met als resultaat een mooie en praktische SieMatic keuken. Ik ga de uitdaging met jou graag aan’.

Laat je inspireren door noviteiten en trends van onze partners 

Jetstone:
de laatste trends

Jetstone maakt hoogwaardige werkbladen van graniet, composiet, keramiek en dekton. Ontdek de nieuwste trends in werkbladen en kom erachter welk type werkblad het beste bij jou en jouw interieur past. 

Siemens:
slimme keukenapparatuur 

Ben je op zoek naar de slimme en energiezuinige keukenapparatuur? In onze Flagshipstore kun je zelf ervaren hoe Siemens Home Connect werkt en wat de voordelen ervan zijn. Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor jouw keuken. Kom langs en ontdek de toekomst van keukenapparatuur!

Siemens kookdemonstraties - Inspiratiezondag SieMatic aan het Vondelpark

Bartels:
fijner wonen dankzij nieuwe technologie

Wist jij dat alle techniek in jouw huis op gebied van geluid, beeld, keukenapparatuur, verlichting, beveiliging, energiegebruik en nog veel meer door ‘internet of things’’ aan elkaar te koppelen is en dat dan vanuit 1 centrale plek of via jouw telefoon alles kunt bedienen? Ingewikkeld? Niet voor de specialisten van Bartels. Ervaar in onze showroom de mogelijkheden van Domotechnica en wat voor voordelen dat voor jou heeft. 

Franke: water is van levensbelang.
Franke is met elke dag bezig om de kwaliteit van water, het gemak in gebruik en dat op een duurzame en zuinige manier mogelijk te maken. Maak in onze showroom kennis met de nieuwste watersystemen.

Co van der Horst:
maak van jouw huis een thuis

Onze showroom is ingericht door de experts van Co van der Horst met de nieuwe trends op gebied van interieur: kleuren, materialen, nieuwe designs. Op gebied van meubelen, verlichting en wand- en vloermaterialen. Laat je inspireren door merken als Walter Knoll, Gubi, Tom Dixon, Moooi, Perletta en Vescom.

Expositie van Jop van Driel en Christa Dohmen

SieMatic aan het Vondelpark is meer dan dé plek in Amsterdam om inspiratie op te doen voor jouw nieuwe keuken. Vanaf zondag 5 februari bewonder je hier namelijk de fascinerende gezamenlijke kunstexpositie van Jop van Driel en Christa Dohmen. Kom langs en laat je verrassen!