Hebt u vragen over de aanschaf van uw nieuwe keuken? 
SieMatic Concierge is tot uw dienst! 

Mijn naam is Karin van der Meulen.
Al jong raakte ik gepassioneerd door interieur en design, en heb de HBO-opleiding Binnenhuisontwerpen & Styliste gevolgd in Amsterdam. In mijn functie als SieMatic conciërge kom ik graag met u in gesprek voor het beantwoorden van al uw vragen, en om u van dienst te zijn bij de oriëntatie en aanschaf van uw SieMatic keuken. Ik luister naar uw wensen. Denk mee over de mogelijkheden voor de inrichting van de keukenruimte, adviseer over kleuren, materialen en styling, technische en praktische oplossingen. Ik verkoop u geen keuken maar geef, voordat u in gesprek wilt met een SieMatic adviseur, handige en praktische tips. Mijn uitdaging is om u te adviseren over een keuken die bij u past, in uw woning en binnen uw financiële mogelijkheden. Ik onderschrijf de filosofie van SieMatic: ’Een SieMatic moet uw leven vergemakkelijken, verrijken en u geven wat u graag wilt: een keuken die plezier geeft’.

U heeft zich georiënteerd voor SieMatic, maar nog geen keuken gekozen. Hoe kan ik u helpen?

Weet u nog niet precies welke keuken het beste bij uw lifestyle past ?


Daar kan ik, als uw SieMatic conciërge bij helpen. Niet door u een keuken aan te praten maar door een persoonlijk gesprek. Dan ontstaat vanzelf een beeld van de keuken die het beste bij u past. Bij uw wensen, uw smaak, uw stijl van leven en uw manier van koken. Zo'n eerste, oriënterend gesprek kost u niets. En het is echt vrijblijvend.
 

Of u heeft misschien een praktische vraag?

 
Ook voor al uw praktische vragen kunt u bij mij terecht. Over technische oplossingen, de keuze voor materialen en kleuren, handige oplossingen voor opbergen, maar ook vragen over het onderhoud van een keuken. Mijn advies is kosteloos en vrijblijvend.

Neem gerust de tijd voor uw beslissing! 

 
Maar als ik intussen iets voor u kan betekenen, aarzel dan niet en bel, stuur een email, of kom bij mij op bezoek in de SieMatic Flagship Store in Amsterdam. Daar ziet u de SieMatic keukens nog mooier dan online of op papier.
 
Ik ben u graag van dienst.
 
SieMatic Team
Karin van der Meulen

Vragen?

Neem contact met mij op!

  • Bel of stuur een Whatsapp bericht naar: 06 55 23 08 21 
     
  • Stuur me een mail naar concierge@siematic.nl om een persoonlijke afspraak te maken voor een inspirerende ‘SieMatic Grande Tour’ in de Flagship Store in Amsterdam, of een video conference afspraak.  
     
  • Op zoek naar inspiratie? Breng een virtueel bezoek aan SieMatic fabriekshowroom voor alle SieMatic keukens te ontdekken.