Hebt u vragen over de aanschaf van uw nieuwe keuken? 
Maak nu een afspraak voor een Inspiratie Tour.

Mijn naam is Karin van der Meulen.
Al jong raakte ik gepassioneerd door interieur en design, en heb de HBO-opleiding Binnenhuisontwerpen & Styliste gevolgd in Amsterdam. U kunt met mij een afspraak maken voor het beantwoorden van al uw vragen, en om u van dienst te zijn bij de oriëntatie en aanschaf van uw SieMatic keuken. Ik luister naar uw wensen. Denk mee over de mogelijkheden voor de inrichting van de keukenruimte, adviseer over kleuren, materialen en styling, technische en praktische oplossingen. Ik verkoop u geen keuken maar geef, voordat u in gesprek wilt met een SieMatic adviseur, handige en praktische tips. Mijn uitdaging is om u te adviseren over een keuken die bij u past, in uw woning en binnen uw financiële mogelijkheden. Ik onderschrijf de filosofie van SieMatic: ’Een SieMatic moet uw leven vergemakkelijken, verrijken en u geven wat u graag wilt: een keuken die plezier geeft’.

U heeft zich georiënteerd voor SieMatic, maar nog geen keuken gekozen. Hoe kan ik u helpen?

Weet u nog niet precies welke keuken het beste bij uw lifestyle past ?


Daar kan ik u bij helpen. Niet door u een keuken aan te praten maar door een persoonlijk gesprek. Dan ontstaat vanzelf een beeld van de keuken die het beste bij u past. Bij uw wensen, uw smaak, uw stijl van leven en uw manier van koken. Een Inspiratie Tour kost u niets. En het is echt vrijblijvend.
 

Of u heeft misschien een praktische vraag?

 
Ook voor al uw praktische vragen kunt u bij mij terecht. Over technische oplossingen, de keuze voor materialen en kleuren, handige oplossingen voor opbergen, maar ook vragen over het onderhoud van een keuken. Mijn advies is kosteloos en vrijblijvend.

Neem gerust de tijd voor uw beslissing! 

 
Ik ben u graag van dienst.
 
SieMatic aan het Vondelpark
Karin van der Meulen

Vragen?

Neem contact met mij op!

  • Maak een afspraak voor een Inspiratie Tour 
     
  • Op zoek naar nog meer online inspiratie? Breng een virtueel bezoek aan de SieMatic fabriekshowroom en ontdek alle SieMatic keukens.