Een luxe klassieke keuken, ontworpen door Evi Om Design, paste perfect in het concept van een droomhuis in Haarlem

Dit project, gelegen in een historisch gebouw in het centrum van Haarlem, Nederland, is één van de hoogtepunten van de samenwerking tussen Evi Om Design en SieMatic aan het Vondelpark.

De algemene uitstraling is een doordachte mix van klassieke details en hedendaagse styling, met een gelaagde mix van neutrale kleuren en texturen.

De luxe klassieke keuken is ontworpen om de bewoners volledige vrijheid te geven bij het koken en de interactie met familieleden.

Zachte en luchtige kleuren in combinatie met rijke gouden bronzen en marmeren oppervlakken benadrukken op een subtiele manier de chique stijl van het hele huis.

Slimme opberging met snelle, gemakkelijke toegang tot elk keukenelement geeft de mogelijkheid om het ontwerp strak te houden en het dagelijkse gebruik te optimaliseren.

 

Wat zeggen onze klanten?

"Ik voel me hier echt een baas. Ik houd heel erg van functionaliteit, van design en ben dol op de tijd die we in onze keuken doorbrengen."

"Ik ervaar mijn nieuwe keuken als zeer comfortabel en hij is makkelijk in gebruik te nemen. De overgang is – niet om Lean Six Sigma terminologie te gebruiken – maar er is een mooie flow van de leefruimte naar de keuken, dit is heel effectief gedaan."

Wat zegt de designer?

"De SieMatic keuken paste perfect in het algehele concept. Vooral de combinatie van moderne, glazen vitrinekasten, met de klassieke deuren, zag ik als beste oplossing voor dit huis, omdat er zo een frisse look werd gecreëerd en het eveneens veel kracht gaf aan de materialen eromheen. Het is zeker één van mijn favoriete projecten."

Evi OM Design

Model

SieMatic 2002 BA

SQ lak zijdemat

Kleur sterlinggrijs

Greep nr. 264 gold bronze

SieMatic wandframe goldenbronze

SieMatic wandkasten (bovenkasten)

Omlijsting goldenbronze

Glas Parsol grijs

 

Arte werkblad

Composiet

Kleur Eternal Calacatta Gold

 

Apparatuur

Franke spoelbak

Kleur Cashmere

Kraan Quooker

Gaggenau

Oven/magnetron

Multifunctionele oven

Kookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem

Tepanyaki

Vaatwasmachine

Koelkast

 

Op zoek naar nog meer keukeninspiratie en een deskundig advies?