SieMatic, een waardevolle partner van exclusieve maatkeukens voor interieurarchitecten, ontwerpers & stylisten.

Ben je interieurprofessional en wil je graag ondersteuning op het gebied van maatwerk keukens voor jouw interieurontwerpen? SieMatic wordt je waardevolle partner: geheel vrijblijvend meedenken als het gaat over indelingen, materialisatie en innovaties en met alle gemak de uitvoering van het project en de installatie overnemen.

SieMatic is van oorsprong een familiebedrijf gevestigd in Löhne (Westfalen – Duitsland) en is zeer internationaal georiënteerd, met medewerkers die internationaal werken, in en voor het bedrijf. Iedereen heeft verschillende verantwoordelijkheden, maar tegelijkertijd hetzelfde doel: de beste kwaliteit leveren.

"Om de individuele wensen en groeiende eisen van onze klanten optimaal te bedienen, doen we meer dan eersteklas keukens bouwen. Samen met internationale ontwerpers en onze SieMatic-adviseurs in de hele wereld ontwerpen we leefruimtes van tijdloze elegantie, die de persoonlijkheid van de bewoner perfect weerspiegelen. We noemen het 'SieMatic Kitchen Interior Design'".

Maatwerk keukenprogramma

SieMatic presenteert tijdloos elegante keukens in drie verschillende lifestyles: PURE, URBAN en CLASSIC. Deze lifestyles beperken zich niet alleen tot de keuken; ze omvatten een compleet, uniek interieur, volledig afgestemd op de wensen van de klant.

Bovendien zijn onze interieurs gemaakt met de hoogste mate van werkbaarheid én geleverd volgens een goed ingericht installatieproces inclusief excellente service. Kortom: maatwerk keukens - dat refereert aan onze hele keten, van bedenken tot leveren.

Hoogwaardige keukenmaterialen

Bij iedere lifestyle hoort natuurlijk een zorgvuldig samengesteld materiaalconcept. Bij SieMatic is dat niet anders. Als het gaat om materialen, wordt gewerkt met een combinatie van diverse kleuren hout, keramiek, metalen, glas, en lak.

Bij SieMatic kunnen klanten kiezen uit een ruim aanbod dat speciaal voor het keukenprogramma van SieMatic is samengesteld. Tegenwoordig kunnen veel materialen volledig naar wens worden vervaardigd als het gaat om kleuren, patronen, structuren en afwerkingen. Het is dan ook een feestje om te ‘bladeren’ door de stalen van de keukenmaterialen bibliotheek, en de diverse toepassingen live te zien en te voelen in de SieMatic Flagshipstore aan het Vondelpark!

Partnering

Om de luxe maatkeukens en interieurs voor klanten te realiseren, wordt nauw samengewerkt met toonaangevende internationale interieurmerken en zorgvuldig geselecteerde, technische partners zoals Gaggenau, Siemens, Arte, Jetstone, VeroMetal en Franke. 

Zo zijn we in staat wereldwijd groot- en kleinschalige residentiële- en hospitality-projecten te verwezenlijken. En zo is SieMatic ook een waardevolle partner voor interieurprofessionals: geheel vrijblijvend meedenken als het gaat over indelingen, materialisatie en innovaties en met alle gemak de uitvoering van het project en de installatie overnemen. SieMatic is goed in staat om wensen te vertalen, terwijl de regie bij de opdrachtnemer blijft en maakt daar tegelijkertijd goede afspraken over.

SieMatic Flagshipstore

 

De flagshipstore van SieMatic, sinds 2015 gehuisvest in het karakteristieke pand aan het Vondelpark, is niet alleen een bron van inspiratie voor particulieren ten aanzien van keukens en interieur, maar wordt ook kosteloos aangeboden aan professionals uit de branche. Deze ruimte fungeert dan als het ware als verlengstuk van een interieurstudio. Zo is het mogelijk (potentiële) klanten op afspraak te ontvangen, hen een rondleiding te geven door de drie-verdiepingen tellende showroom, al dan niet samen met een SieMatic-adviseur, de uitgebreide stalenkamer te tonen én in alle rust en privacy het gesprek aan te gaan in de VIP Board Room, onder het genot van een kopje koffie of thee.

Tevens worden regelmatig events, exposities en vakinhoudelijke activiteiten georganiseerd waarbij relevante kruisbestuivingen en samenwerkingen worden gestimuleerd.

 

Wij ontvangen je graag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek in Amsterdam!