DE EERSTE CULINAIRE COMPETITIE VOOR NEDERLANDSE ARCHITECTEN

SieMatic en Gaggenau hebben de handen in een geslagen. Samen organiseren zij met de partners van de SieMatic Flagshipstore de eerste Nederlandse editie van de Short Cooking Races. Het evenement wordt op dinsdag 22 mei georganiseerd in SieMatic aan het Vondelpark onder leiding van TOWANT, een evenementenorganisatie in Italië die gespecialiseerd is in unieke events voor architecten. Onder leiding van chef-kok Stefan van Sprang van het Amstelveense tweesterrenrestaurant Aan de Poel nemen architecten het in de keuken tegen elkaar op.

In navolging van SieMatic Flagship Stores in het buitenland start SieMatic aan het Vondelpark met de Short Cooking Races. Dit is een culinaire wedstrijd met snelheid: in slechts 30 minuten moeten de deelnemers proberen elkaar te overtreffen. Deze eerste Nederlandse editie van de Short Cooking Races is speciaal voor architecten: minimaal drie architectuurstudio’s strijden met elkaar om het beste gerecht van de avond te maken. May the best architect win!

SieMatic en Gaggenau organiseren dit event in samenwerking met partners Arte, Bang & Olufsen Hegeman, Co van der Horst en Jetstone.

Je bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn!