Welkom

SIEMATIC AAN HET VONDELPARK

Nu geopend – voor inspiratie, design en innovatie. Keukens zoals u ze nog nooit zag!

SieMatic

UITNODIGING

UW LIFESTYLE HEEFT
ONS GEÏNSPIREERD


In Amsterdam vindt u een totaal nieuwe presentatie van keukens die passen bij uw stijl van leven. Want lifestyles vormden onze inspiratie bij het ontwerpen van de keukens en de compleet ingerichte ruimtes waar u ze ziet. Een verfrissend andere manier van keukens bekijken. Het voelt als iemand bezoeken die uw smaak deelt. Alsof u thuiskomt.

Come in and find out how.

SIEMATIC AAN HET VONDELPARK

SIEMATIC FLAGSHIP STORE AMSTERDAM

De SieMatic Flagship Store biedt alles wat u van ons verwacht. Prijswinnende designkeukens met originele oplossingen die koken leuker en wonen mooier maken. Gepresenteerd in unieke stijlkamers die zijn ingericht op basis van de SieMatic lifestyles Pure, Urban en Classic. In de Techniekkamer maakt u kennis met de nieuwste apparatuur en accessoires. De Bibliotheek geeft een efficiënt overzicht van mogelijke materialen en uitvoeringen voor uw keukenmeubelen en werkbladen.

Ervaar de verademing

PERSOONLIJK INTERIEURDESIGN

HERKEN UW LIFESTYLE
Uw keuken moet geen eiland worden in uw huis maar onderdeel zijn van uw totale woonbeleving, die aansluiten bij uw persoonlijke lifestyle. Wanneer u wilt wordt U geadviseerd door gediplomeerde interieurarchitecten (BNI) . Samen met u creëren zij keukens en woonruimtes die meer zijn dan mooi en praktisch. Tijdloze elegantie van SieMatic. Bel voor een afspraak 020-705 99 10.

ALLES WAT WE DOEN
IS VREUGDE BRENGEN

NIET ALLEEN VOOR ONZE KLANTEN EN DEALERS, MAAR OOK VOOR ONSZELF.

Voor u werken we elke dag hard aan het herinterpreteren van de keuken en ontwikkelen we oplossingen die belangrijk zijn voor zowel functies als emoties. SieMatic moet uw leven gemakkelijker maken en geven en verrijken wat u het liefste wilt: iets dat vreugde brengt - elke dag.

Ulrich W. Siekmann